Fire ting du skal vide om Brexit!

Blogindlæg ∙ 20. marts, 2019

For det første har Theresa May fået mandat til at bede EU om udsættelse således, at Storbritannien alligevel ikke forlader EU den 29. marts uden en aftale. Lykkes det May at få en aftale, vil hun sandsynligvis bede om udtræden af EU den 30. juni.

Dernæst skal du vide, at lykkes det ikke May at få flertal for sin aftale i Storbritannien i tredje forsøg, kan hun bede om udsættelse af Brexit i 1, 1½ eller 2 år. Men her er det vigtigt at indse, at Europaparlamentet kan nægte en udsættelse, hvis Mays aftale ned­stemmes i London, og så forlader Storbritannien EU med no-deal den 29. marts.

Én fjerde og sidste ting ligger dog fast. Der bliver ikke nogen ny folkeafstemning om Brexit, så Storbritannien er på den ene eller anden måde på vej ud af EU.

Den store usikkerhed fik Toldstyrelsen til at udsende advarselsbreve til 30.000 virksomheder, der handler med Storbritannien for at minde om effekten af no-deal. Men uanset hvilken Brexit, det ender med, så er der er en god, digital udvej for dig.

Få digital tryghed uanset udfaldet på Brexit

Hos Clearview Trade arbejder vi med en digital platform, der gør det let, enkelt og hurtigt at udfylde, underskrive og sende oprindelsescertifikater, eksportdokumenter og andre handelspapirer til og fra Storbritannien.

Den digitale platform er med andre ord din sikkerhed for, at alle papirer er i orden til både import og eksport til Storbritannien, uanset om Brexit bliver deal elle no-deal.

Derudover hjælper de digitaliserede eksportprocesser, workflows og dokumenthåndtering din virksomhed med at strømline operationelle processer, spare tid og resurser og samle alle dokumenter digitalt ét sted med fuld compliance med de nyeste standarder og certifikater.

I dag bruger over 2.000 danske eksportvirksomheder Clearview Trade platformen, der blandt andre er udviklet sammen med Dansk Industri og Dansk Erhverv.

Bestil demo
2019-03-20T14:47:10+02:00marts 20th, 2019|blogindlæg, Digitalisering, Eksport|