Lokation – Jylland 

Kan du udvide og udvikle vores sunde og profitable kundebase i Danmark? 

Med direkte reference til vores Sales Director vil du tage ansvaret for den fortsatte udvikling af det danske marked for ClearView Trade platformen. 

Dit fokus vil være at tiltrække yderligere kunder samt at udvikle eksisterende kunders brug af platformen i Danmark. Dine primære opgaver og ansvarsområder vil være: 

• At lære vores ClearView Trade platform og den værdi vi skaber (ROI Model) for vores kunder at kende.
• At arbejde tæt sammen med vores salgs-, marketing-, salgssupport-, on-boarding og udviklingsteam.
• At udvikle vores markedsandel gennem en målrettet indsats hvor du udvikler emner til kunder for livet.
• At bidrage til vores fortsatte udvikling gennem effektiv planlægning og eksekvering.
• At opnå de fastlagte salgsmål. 

En attraktiv stilling i en succesfuld hurtigt voksende virksomhed Du har erfaring med salg af SaaS software og IT løsningssalg til industrien. En værdiskabende tilgang er nøglen til succes. Vi tænker at den ideelle kandidat har erfaring indenfor industriprocesser, gerne Supply Chain. 

Du er kreativ og energisk og du har lyst og vilje til at skabe nye kontakter som du udvikler til stærke relationer. Du trives I et meget dynamisk miljø, hvor du værdsætter at arbejde selvstændigt, men samtidigt forstår vigtigheden i at hele teamet har succes og at vi sammen skaber mest værdi for vores kunder. 

Ansøgning 

Send os dit cv og ansøgning til Poul Andersen, pa@clearviewtrade.com. Har du spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte Poul Andersen på telefon. 53 71 03 04. 

ClearView Trade ClearView Trade er 4 år gamle og har gennem de sidste 24 mdr. aktivt markedsført vores SaaS platform til digitalisering af international handel. Vores ClearView Trade platform servicerer både Enterprise, mellemstore og mindre virksomheder. Vi vokser hurtigt og har nu mere end 1000 virksomheder på vores platform i Danmark, vi er leverandør til nogle af de største danske industrivirksomheder, og vi er leverandør til de danske handelskamre. Vi er nu ved at etablere kunder i udlandet. Vi har derfor behov for at ansætte en Sales Manager i Danmark. 

Har du spørgsmål?