Unik infrastruktur, der forbinder både modtagere og afsendere med myndigheder og logistikudbydere.

Kom godt i gang med denne introduktion til Eksportportalen

Vi hjælper dig igennem alle de trin du skal igennem for at eksportere dine varer, og giver din virksomhed den fulde oplevelse af et digitaliseret workflow. Nyd fordelene ved et samlet overblik fra ordre til levering.

Vi optimerer dine arbejdsgange og validerer dine dokumenter så du undgår forsinkelser, fejl og unødvendige udgifter. Bl.a. via vores direkte opkobling til forretningssystemer som SAP, NAV, C5 og AX.

Mere end 3.500 virksomheder er allerede en del af Eksportportalen. Hvis du også vil digitalisere din internationale handel kan du komme i gang i dag – det tager under 10 minutter.

Eksportportalen tilbyder

Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere

Fremtidens eksport er digital

Faktummet at eksportbranchen stadig er domineret af fysisk papirgang kan for nogen virke usandsynligt gammeldags. Men da branchen opererer på tværs af landegrænser og indbefatter regler på nationalt plan, er det en tung og langsom process at lave forandringer i branchen. ClearView Trade er en stor fortaler for digitaliseringen af den danske eksport. Det betyder, at Eksportportalen konstant er ajour med de nye systemer, der løbende kommer til i takt med digitaliseringens indtog.

Prøv et fuldt digitaliseret workflow 60 dage:

Demonstration
Du får en gratis demonstration af Eksportportalen, hvor vores konsulent sætter dig grundigt ind i workflowet, så du får fuldt udbytte af dine første 60 dage.

Optimeret proces
Vi viser dig, hvordan en digitalomstilling gavner og optimerer dine nuværende eksportaktiviteter.

Ydereligere informationer
Vi besvarer med glæde alle spørgsmål og deler gerne vores viden om international handelsprocesser og, hvad vi kan tilbyde med en total digital løsning.

Bestil demo

Digitaliser jeres eksport

Ved at samle jeres eksport processer hos Eksportportalen, er der oceaner af tid og penge at spare. Den tid jeres virksomhed i dag bruger på at booke transporter og udfylde alle relevante transport, handels- og eksportdokumenter samt certifikater, kan I spare væk gennem Eksportportalen. På den måde skal Eksportportalen ikke ses som en udgift, men en nedbringning af jeres nuværende omkostninger forbundet med eksport. Bliv klogere på, hvordan Eksportportalen fungerer her.

Toldsystemet og certifikater kan være en kompleks verden at begå sig i. Og med jævne ændringer i regler og procedurer kræver det en stor mængde tid at være ajour. Med Eksportportalen slipper du for at bekymre dig om at være up-to-date med de seneste nationale og internationale standarder. I ClearView Trade følger vi udviklingen tæt, og sørger altid for at Eksportportalen er opdateret og i compliance med internationale regler.

Formålet med Eksportportalen er at reducere det besvær og tid en virksomhed bruger på eksportrelaterede procedurer til det minimale. Vi bliver ved med at udvikle Eksportportalen for at gøre eksport nemmere for vores kunder.

Bestil demo

Book en demonstration eller bestil en trial i 60 dage.

Få den fulde oplevelse af et komplet digitaliseret workflow og et samlet overblik fra ordre til levering. Book en tid til en personlig demonstration af Eksportportalen eller bestil en trial for 1.500 kr., som er en 60 dages prøveperiode uden binding.

Book demo
Bestil trial