Unik infrastruktur, der forbinder både modtagere og afsendere med myndigheder og logistikudbydere

Kom godt i gang med vores introduktion til Eksportportalen

Vi hjælper dig med alle de trin, du skal igennem for at eksportere dine varer og giver din virksomhed den fulde oplevelse af et digitaliseret workflow. Nyd fordelene ved et samlet overblik fra ordre til levering.

Vi optimerer dine arbejdsgange og validerer dine dokumenter, så du undgår forsinkelser, fejl og unødvendige udgifter. Det gør vi bl.a. via vores direkte opkobling til forretningssystemer som SAP, NAV, C5 og AX.

Mere end 3.500 virksomheder er allerede en del af Eksportportalen. Hvis du også vil digitalisere din internationale handel, kan du komme i gang i dag – det tager under 10 minutter.

Eksportportalen tilbyder

Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere
Læs mere

Fremtidens eksport er digital

Faktummet at eksportbranchen stadig er domineret af fysisk papirgang kan for nogen virke usandsynligt gammeldags. Men da branchen opererer på tværs af landegrænser og indbefatter regler på nationalt plan, er det en tung og langsom proces at lave forandringer i branchen. ClearView Trade er en stor fortaler for digitalisering af den danske eksport. Det betyder, at Eksportportalen konstant er ajour med de nye systemer, der løbende kommer til i takt med digitaliseringens indtog.

Prøv et fuldt digitaliseret workflow i 30 dage:

Demonstration
Du får en gratis demonstration af Eksportportalen, hvor vores konsulent sætter dig grundigt ind i workflowet, så du får fuldt udbytte af dine første 30 dage.

Optimeret proces
Vi viser dig, hvordan en digital omstilling gavner og optimerer dine nuværende eksportaktiviteter.

Yderligere informationer
Vi besvarer med glæde alle spørgsmål og deler gerne vores viden om internationale handelsprocesser, og hvad vi kan tilbyde med en total digital løsning.

Book demo

Digitalisér jeres eksport

Ved at samle jeres eksportprocesser hos Eksportportalen, er der oceaner af tid og penge at spare. Den tid jeres virksomhed i dag bruger på at booke transport og udfylde alle relevante transport-, handels- og eksportdokumenter samt certifikater, kan I spare væk gennem Eksportportalen. På den måde skal Eksportportalen ikke ses som en udgift, men en nedbringning af jeres nuværende omkostninger forbundet med eksport. Bliv klogere på, hvordan Eksportportalen fungerer her.

Toldsystemet og certifikater kan være en kompleks verden at begå sig i. Med jævne ændringer i regler og procedurer kræver det en stor mængde tid at være ajour. Med Eksportportalen slipper du for at bekymre dig om at være up to date med de seneste nationale og internationale standarder. I ClearView Trade følger vi udviklingen tæt, og sørger altid for at Eksportportalen er opdateret og i compliance med internationale regler.

Formålet med Eksportportalen er at reducere det besvær og tid, en virksomhed bruger på eksportrelaterede procedurer til det minimale. Vi bliver ved med at udvikle Eksportportalen for at gøre eksport nemmere for vores kunder.

Book demo

Book en demonstration eller bestil en trial i 30 dage

Få den fulde oplevelse af et komplet digitaliseret workflow og et samlet overblik fra ordre til levering. Book en tid til en personlig demonstration af Eksportportalen eller bestil en trial, som er en 30 dages prøveperiode uden binding.

Book demo
Bestil trial