Håndter booking af transport digitalt gennem Eksportportalen

Eksportportalen håndterer og samler alle dele af eksport – herunder også transport!

Bruger jeres virksomhed i dag mange kræfter på booking og genindtastning af information til transportører og speditører? Så er der en enorm mængde tid og penge for jer at spare ved at blive en del af Eksportportalen.

Uagtet om jeres forsendelser skal fragtes med skib, bil, fly mv. kan alle dele af processen håndteres via Eksportportalen. Vi har fordelagtige aftaler med de førende speditører og transportører, og vores integrerede system betyder, at jeres booking af transport håndteres online. Derved slipper I for det tidskrævende papirarbejde.

Book en gratis demo og bliv en del af Eksportportalen i dag!

transport

Spar tid og penge på transport

Eksportportalen overfører jeres forsendelsesinformationer elektronisk til alle relevante forsendelsesdokumenter og certifikater uden, at I skal genindtaste. Hvis I vil være helt fri for at indtaste, er det muligt at overføre data direkte fra forretningssystemer som blandt andet SAP, NAV, C5 og AX.

Med vores integrerede online løsning er det endda muligt at kopiere tidligere forsendelser og genbruge informationen. Ydermere har vi online kartoteker til fri afbenyttelse.

Vi har integration til alle de førende speditører og transportører, dvs. vi sørger for at aflevere jeres bookinger digitalt via EDI, XML mv.

Bevar kontrol og transparens

Med Eksportportalen har I én portal, der giver et fuldt overblik over alle forsendelser. I oversigtsbilledet har I mulighed for at tilføje alle relevante dokumenter og dele disse.

Så snart en forsendelse er booket ind, har I stadig det fulde overblik og kontrol over forsendelsen. Følg forsendelsens status online, imens den er undervejs, og opdater eller annuller en ordre til hver en tid.

Kom i gang i dag – Gratis

Hos Clearview Trade er vi eksperter i handel, told og logistik. Vores mission er at forsimple processerne forbundet med eksport, så vores kunder kan håndtere det på minimal tid.

Det er gratis at oprette sig på Eksportportalen og tager under 10 minutter. Vores betalingsmodel er baseret på, at I betaler for hver forsendelse, I laver. Hvis I er i tvivl om, hvorvidt Eksportportalen er den rette løsning for jeres virksomhed, kan I prøve en gratis 30 dages demo. En af vores konsulenter vil sørge for, at I kommer godt i gang og vil være behjælpelig i hele perioden, så I kan få fuldt udbytte af de 30 dage. Følg nedenstående link, og byd digitaliseringen velkommen i dag!

Bestil demo