FORDEL #1

Komplet løsning fra ordre til levering

Coronavirussen har motiveret virksomheder til at skabe nye forretningsprocesser, der skifter til en papirløs løsning, som kan hjælpe miljøet, lette deling af filer og reducere den fysiske plads, der er nødvendig for dokumentlagring.

Bestil transport, opret eksportdokumenter, oprindelses- og fødevarecertifikater til myndighederne og indberet EMCS og E-export til SKAT, alt sammen digitalt.

Kom i gang
Fordel 1
Fordel 3

FORDEL #2

Overblik

Vi erstatter den manuelle dokumenthåndtering med en digital løsning, hvor din virksomhed opnår en hurtigere arbejdsgang og et solidt statusoverblik over igangværende sager.

Kom i gang

FORDEL #3

Betydelige besparelser

Digitaliseringen af dine ordrer reducerer tidsforbruget betydeligt, hvilket vil føre til store nettobesparelser.

Kom i gang
Fordel 4
Fordel 5

FORDEL #4

Ressourceoptimering

Digitalisering minimerer eller fjerner fejl relateret til manuelle processer. Det anslås, at 1% af transportforsendelserne mislykkes. Historisk har ClearView Trade hjulpet vores kunder med, i gennemsnit, at spare 50% procent af mislykkede forsendelser.

Kom i gang

FORDEL #5

Nem digital overførsel af alle forsendelsesinformationer

Eksportportalen overfører dine forsendelsesinformationer, dokumenter og certifikater elektronisk til alle relevante samarbejdspartnere og instanser.

Kom i gang
Fordel 6
Fordel 8

FORDEL #6

Minimer fejl og udgifter

Manuel dokumenthåndtering resulterer ofte i fejl, som koster virksomheden penge og tid. Eksportportalens digitale tilgang anvender automatisk dataindtastning, hvilket betyder, at medarbejdere ofte blot skal gennemlæse dokumenter og lave eventuelle tilføjelser, hvorefter de er klar til afsendelse.

Kom i gang

FORDEL #7

Begrænset investering

Platformen kan integreres fuldt ud med den nuværende ERP-løsning på 4-6 uger.

I kan dog starte omgående – to timers workshop og din organisation er operativ på vores platform.

Kom i gang
Derudover opnår du også disse fordele ved at benytte eksportportalen
Kom igang
Kom igang
Kom igang
Kom igang

Book en demonstration eller bestil en trial i 30 dage

Få den fulde oplevelse af et komplet digitaliseret workflow og et samlet overblik fra ordre til levering. Book en tid til en personlig demonstration af Eksportportalen eller bestil en trial, som er en 30 dages prøveperiode uden binding.

Book demo
Bestil trial